QUI SOM

TENAS CALEFACCIONS

50 anys al sector.

Ens dediquem a realitzar instal·lacions, reparacions i manteniments a equips de calefacció, aire condicionat, gas, energia solar, renovables, fontaneria, electricitat, tractaments d’aigua (equips de filtratje, descalcificació i osmosi) i obres / reformes amb la màxima professionalitat. Realitzem des de petites feines domèstiques fins a grans instal·lacions d’equips industrials. Gaudim de la confiança dels nostres clients proporcionant solucions adaptades a cada cas i apuntem a obtenir excel·lents resultats. Actualment, l’empresa està ubicada al poble Maresmenc de Vilassar de Mar (08340) – Barcelona, al Carrer Sant Genís, 31, Baixos. Allà disposem d’una sala d’exposició dels nostres productes i servei de consulta al client.

LA NOSTRA ARMA SECRETA: L’EXPERIÈNCIA

Confiança i professionalitat

TENAS CALEFACCIONS neix a l’any 73 a Cabrils, un petit municipi del Maresme, de la mà de Josep Tenas Canals. En aquell moment, va sorgir la idea de crear una empresa especialitzada en projectes i instal·lacions en el sector de la calefacció, climatització, gas i A.C.S. Va haver-hi una gran acceptació per part dels clients gràcies a la qualitat de les feines i l’esperit de servei, el qual ha anat perdurant fins l’actualitat.

Als anys 80, l’empresa fou traslladada on actualment hi resideix: Vilassar de Mar. Al cap de 15 anys, any 95, el senyor Josep Tenas Canals (gerent fins aleshores) traspassà l’empresa al seu fill mitjà, Josep Maria Tenas Planas (actual gerent) el qual, al 2015, amplia l’oferta inicial incloent serveis de fontaneria, electricitat, energia solar, renovables i obres / reformes.


MARQUES DE CONFIANÇA

A %d blogueros les gusta esto: