La nostra nova caldera és la més lleugera del mercat.

EWA

La caldera de condensació més simple amb un sistema d’alt rendiment (98%), màxim estalvi i envejablement silenciosa (52 dB). EWA 24/26 és la caldera pels pressuposts més exigents. Incorpora protecció antigel i un by-pass automàtic.

ENERWA

Ens encanta ENERWA per les múltiples funcionalitats que ofereix. Simple d’utilització gràcies a l’incorporació d’una gran pantalla d’elegant disseny. És capaç de subministrar fins a 19L per minut i, si es desitja, pot treballar amb aigua precalentada d’un sistema solar. Evita pèrdues de calor i aconsegueix que l’encesa, l’apagada i el funcionament de la caldera siguin pràcticament imperceptibles.

MINERWA

Premiada com a la més petita i lleugera del món, MINERWA té la màxima eficiència, aïllament, durabilitat i rapidesa. Garantia total de seguretat gràcies als 23 sistemes de control diferents. Conté un panell tàctil per gaudir-la de la manera més simple. La seva tecnología Water Comfort incorpora uns sensors de turbina que supervisen el caudal de ACS per a mantenir el suministre constant fins i tot amb caudals d’aigua variables o baixos.

Inverteix en confort, qualitat i durabilitat.

— TENAS Calefaccions

A %d blogueros les gusta esto: